Ansigtsløft uden kirurgiske indgreb 

men med galvaniske strømme/massage/urteekstrakter.

 

Ved anvendelse af positive og negative galvaniske strømme er det muligt at rense huden meget dybt samt tilføre en mængde næringsstoffer samt aktivere huden. Træt, slap og stresset hud bliver fyldt med energi.

 

En dejlig oplevelse der giver et helt nyt friskt udseende og gør din hud i ansigtet blød og energifyldt. Du får en dejlig fornemmelse, der spreder sig til hele kroppen og behandlingen giver også dit humør et løft.

 

Ansigtsbehandlingen foregår således:

 

Samtale og analyse af hudens tilstand og aftale om hvor vi skal sætte ind.

 

Afrensning af huden med Creme Cleansing Lotion der indeholder nærende sojalipider.

 

Forbehandling med gel med negativ ladning som fjerner urenheder og lader porerne ånde. Geleèn indeholder ekstrakter af morgenfrue, tang og vanille som har en  lindrende effekt. Endvidere Te-cocoyl-glutamat der renser huden.

 

Selve behandlingen med Treatment Gel, som har en positiv ladning, giver liv og friskhed til huden. Indeholder aminosyrer, der hjælper med at stresse huden af og fremmer blodcirkulationen. Magnesium som er en nødvendig bestanddel af cellernes energicyklus.  Aspartate der opretholder hudens PH-værdi samt E-vitamin som er en kraftig antioxidant med plejende egenskaber. Ekstrakter af rose, jasmin og sandeltræ, der har en beroligende effekt.

 

Det var selve behandlingen og herefter påføres ansigtet  PH balance Toner, som forbedrer hudens modtagelighed for fugt og næring. Den indeholder jordbærekstrakt for at genoprette hudens PH værdi. Mindsker porernes synlighed, hvilket resulterer i en ren og strålende hud.

 

Til sidst tilføres nærende og fugtgivende dagcreme som indeholder pistacieolie, aloe vera og E-vitamin. Styrker hudens naturlige fedtbarriere.

 

Behandlingen er nu slut og jeg håber du er tilfreds med resultatet.